Omarm de verandering

Leer hoe succesvol om te gaan met organisatieveranderingen en digitale transformatie in het Nieuwe Normaal.

Vanuit het partnership van Mixit en LiveTiles lanceren we een driedelige webinar serie waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisatie mee te maken hebben. Het Nieuwe Normaal brengt voor elke organisatie verandering mee en dat betekent dat medewerkers mee moeten. 

In dit eerste webinar bespreken Corine Ahlrichs (Adoptie en change management expert Mixit) en Tim Swaag (innovation executive LiveTiles) de grootste valkuilen voor organisaties in tijden van verandering. Tijdens het webinar geven ze goede voorbeelden en cases ter inspiratie en tips om dit pragmatisch aan te pakken en jouw organisatie wel succesvol te laten zijn. Hierbij staat het samenspel tussen mens en techniek centraal.

Session 2 – Op naar optimale productiviteit 

Veel organisaties hebben de stap genomen naar online, vanuit huis werken. Cloud technologie biedt een rijkdom aan tools, maar maakt het onze medewerkers nu echt productiever? Mixit en LiveTiles gaan in dit webinar dieper in op het slimmer inrichten van jouw werkplek waardoor deze persoonlijke, relevanter en eenvoudiger in gebruik wordt. Met als doel maximale productiviteit en focus te bieden aan medewerkers. We behandelen onder andere topics zoals communicatie, digitaal samenwerken, governance en self service. Learn m

Session 3 – Verandering? Zet de medewerker centraal!

Procesveranderingen in organisaties betekenen voor ieder individu iets anders. Bij het opzetten van een adoptiestrategie en proces voor het doorvoeren van veranderingen en nieuwe technologie dien je na te denken over de impact die deze verandering heeft op de verschillende groepen medewerkers. Een goede, gegronde aanpak helpt om succesvol veranderingen door te voeren in elke laag van de organisatie. In dit webinar nemen we je mee in de best practices rondom adoptie en verandermanagement.

Panelists:

Corine Ahlrichs 

Digital Workplace Strategy Consultant at Mixit

Ooit op de vingers getikt, omdat ze teveel aandacht zou besteden aan eindgebruikers. Als Digital workplace strategy consultant bij Mixit heeft ze met 5 jaar projectervaring op zak haar interesse voor adoptie- en change omgezet in een unieke kijk op verandering door digitale transformatie.

 Tim Swaag

 Senior Innovation Executive at LiveTiles

Tim Swaag, senior Innovation Executive bij LiveTiles, ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en  technische innovatie. Hij combineert kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo organisaties de digitale visie en strategie vorm te geven. 

Event Details

Session 1:

  • 8 September 2020
  • 3:00 PM - 3:45 PM CET

Session 2:

  • 15 September 2020
  • 3:00 PM - 3:45 PM CET

Session 3:

  • 22 September 2020
  • 3:00 PM - 3:45 PM CET

Register Now

More info on our privacy policy here