Verandering? Zet de medewerker centraal!

Procesveranderingen in organisaties betekenen voor ieder individu iets anders. Bij het opzetten van een adoptiestrategie en proces voor het doorvoeren van veranderingen en nieuwe technologie dien je na te denken over de impact die deze verandering heeft op de verschillende groepen medewerkers. Een goede, gegronde aanpak helpt om succesvol veranderingen door te voeren in elke laag van de organisatie. In dit webinar nemen we je mee in de best practices rondom adoptie en verandermanagement.

Panelists:

Corine Ahlrichs 

Digital Workplace Strategy Consultant at Mixit

Ooit op de vingers getikt, omdat ze teveel aandacht zou besteden aan eindgebruikers. Als Digital workplace strategy consultant bij Mixit heeft ze met 5 jaar projectervaring op zak haar interesse voor adoptie- en change omgezet in een unieke kijk op verandering door digitale transformatie.

 Tim Swaag

 Senior Innovation Executive at LiveTiles

Tim Swaag, senior Innovation Executive bij LiveTiles, ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en  technische innovatie. Hij combineert kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo organisaties de digitale visie en strategie vorm te geven. 

Evenement details:

Opgenomen op:

Register Now

More info on our privacy policy here

CYCL Matchpoint (LiveTiles Hub) and Condense (LiveTiles Reach) are now a part of LiveTiles.
Read on to find out more about or solutions.