Omarm de verandering

Leer hoe succesvol om te gaan met organisatieveranderingen en digitale transformatie in het Nieuwe Normaal.

Vanuit het partnership van Mixit en LiveTiles lanceren we een driedelige webinar serie waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisatie mee te maken hebben. Het Nieuwe Normaal brengt voor elke organisatie verandering mee en dat betekent dat medewerkers mee moeten.

In dit eerste webinar bespreken Corine Ahlrichs (Adoptie en change management expert Mixit) en Tim Swaag (innovation executive LiveTiles) de grootste valkuilen voor organisaties in tijden van verandering. Tijdens het webinar geven ze goede voorbeelden en cases ter inspiratie en tips om dit pragmatisch aan te pakken en jouw organisatie wel succesvol te laten zijn. Hierbij staat het samenspel tussen mens en techniek centraal.

Panelists

Corine Ahlrichs 

Digital Workplace Strategy Consultant at Mixit

Ooit op de vingers getikt, omdat ze teveel aandacht zou besteden aan eindgebruikers. Als Digital workplace strategy consultant bij Mixit heeft ze met 5 jaar projectervaring op zak haar interesse voor adoptie- en change omgezet in een unieke kijk op verandering door digitale transformatie.

 Tim Swaag

 Senior Innovation Executive at LiveTiles

Tim Swaag, senior Innovation Executive bij LiveTiles, ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en  technische innovatie. Hij combineert kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo organisaties de digitale visie en strategie vorm te geven. 

Evenement details

Opnemen op:

Registreer nu

More info on our privacy policy here

Search LiveTiles

CYCL Matchpoint (LiveTiles Hub) and Condense (LiveTiles Reach) are now a part of LiveTiles.
Read on to find out more about or solutions.