Op naar optimale productiviteit

Werk slimmer, niet harder, door jouw digitale werkplek persoonlijker en eenvoudiger te maken.

Veel organisaties hebben de stap genomen naar online, vanuit huis werken. Cloud technologie biedt een rijkdom aan tools, maar maakt het onze medewerkers nu echt productiever? Mixit en LiveTiles gaan in dit webinar dieper in op het slimmer inrichten van jouw werkplek waardoor deze persoonlijke, relevanter en eenvoudiger in gebruik wordt. Met als doel maximale productiviteit en focus te bieden aan medewerkers. We behandelen onder andere topics zoals communicatie, digitaal samenwerken, governance en self service.

Panelists:

Corine Ahlrichs 

Digital Workplace Strategy Consultant at Mixit

Ooit op de vingers getikt, omdat ze teveel aandacht zou besteden aan eindgebruikers. Als Digital workplace strategy consultant bij Mixit heeft ze met 5 jaar projectervaring op zak haar interesse voor adoptie- en change omgezet in een unieke kijk op verandering door digitale transformatie.

 Tim Swaag

 Senior Innovation Executive at LiveTiles

Tim Swaag, senior Innovation Executive bij LiveTiles, ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en  technische innovatie. Hij combineert kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo organisaties de digitale visie en strategie vorm te geven. 

Event Details

EMEA:

  • 15 September 2020
  • 3:00 PM - 3:45 PM CET

Register Now

More info on our privacy policy here